Tessa Astre, Kansikuva – Kolme Vilhoa, sekatekniikka, 2022. Teoskuva (rajattu): Mika Friman.

1.6.2024–31.5.2025 Kiertonäyttely

Uhma on jumalasta

Tessa Astren, Aapo Kukon ja Niko-Petteri Nivan sarjakuvaoriginaaleja Vilho Lammen elämää käsittelevästä sarjakuvateoksesta.

Lue lisää

Minna Mäkelä, Sarjasta kotileikkejä (yksityiskohta), 2003, monotypia, kuva: Mika Friman

1.9.2023 alkaen Kiertonäyttely

Pienet tilat

Oulun taidemuseon kokoelmateoksista koottu kiertonäyttely sisältää grafiikkaa ja tussipiirustuksia seitsemältä taiteilijalta.

Lue lisää
Pysyvä Perusnäyttely

Galleria Oskari Jauhiainen

Kiiminkiläisen kuvanveistäjän näyttely koostuu yhteensä yli 20 pronssi- ja puuveistoksesta.

Lue lisää

Oulun taidemuseon kiertonäyttelyt kootaan Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun alueisiin kytkeytyvien taiteilijoiden teoksista, Oulun taidemuseon kokoelmista tai niitä lainataan muista museoista.

Kiertonäyttelyt ovat valmiita kokonaispaketteja, joihin sisältyy teosten lisäksi tiedote, näyttelyteksti, teosluettelo, näyttelyjuliste ja pressikuvat. Ne ovat helposti liikuteltavia näyttelykokonaisuuksia.

Kiertonäyttelyitä hyödyntävät pääasiassa Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun kunnat ja kaupungit, mutta niitä on mahdollista varata myös muualle Suomeen. Kiertonäyttelyn voi varata kirjastoon, galleriaan tai julkiseen näyttelytilaan.

Näyttelyiden laina-aika kuljetuksineen on yksi kuukausi (näyttelyn saapuminen, ripustus, näyttelyaika, purku, pakkaus, kuljetus seuraavaan näyttelypaikkaan). Näyttelymaksu on näyttelyn koosta riippuen 65, 80 tai 100 €/kk. Posti kuljettaa näyttelyt Oulun taidemuseon ja lainapaikan välillä.

Taidekaapit ja minitaidekaapit